Ministar Šćekić i Predsjednik Husović otvorili IV “Septembarske sportske igre”

Danas, 23. septembra 2024. godine, u Sportskom centru u Rožajama svečano su otvorene IV “Septembarske sportske igre”, koje se tradicionalno održavaju pod pokroviteljstvom Opštine Rožaje, u organizaciji DOO “Sportski centar” Rožaje. Igre su otvorili ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić i predsjednik Opštine Rožaje Rahman Husović.

Na ceremoniji otvaranja, predsjednik Opštine Rožaje, Rahman Husović, zvanično je proglasio igre otvorenim, pozdravivši prisutne i poželjevši sreću svim učesnicima u predstojećim sportskim nadmetanjima.

Ministar sporta i mladih, Dragoslav Šćekić, obratio se prisutnima i izrazio zadovoljstvo zbog toga što su “Septembarske sportske igre” postale prepoznatljiva tradicija u Rožajama. Ministar je naglasio da ove igre, osim što promovišu sportski duh i takmičarski karakter, doprinose jačanju zajedništva, solidarnosti i prijateljstva među učesnicima i socijalnoj inkluziji.

Tokom narednih dana, do 29. septembra, takmičari svih uzrasta i sposobnosti nadmetaće se u raznim disciplinama, uključujući turnir u šahu, stonom tenisu, ženskoj odbojci, bacanju kugle, streljaštvu, basketu 3×3, džudu, kick boxu, kao i u turnirima za osobe sa posebnim potrebama i košarci u kolicima.

Pozivamo sve građane da prisustvuju događaju, pruže podršku sportistima i zajedno s nama uživaju u sportskom duhu i atmosferi zajedništva.

IV “Septembarske sportske igre” su otvorenog tipa, te su svi ljubitelji sporta dobrodošli!

Opština Rožaje – partner u promovisanju sporta i zdravih životnih vrijednosti!

Objave iz povezanih i sličnih kategorija...